Mamma Annas Liv å Leverne

Direktlänk till inlägg 8 juli 2011

BabyGlow

Av Anna - 8 juli 2011 10:42

 http://babyglow.se/press/color_change.jpg

 

Babyglow Sovdress

Babyglows sovdress ändrar färg när barnets temperaturen stiger.

Vi har sett till att det finns ljusa vita kontraster på produkterna (krage och ärmar) för att göra det lättare för dig att avgöra om sovdressen fortfarande är färgad eller om den har blivit helt vit.

När barnets kroppstemperatur stiger, vilket kan bero på feber eller på grund av andra faktorer såsom ett varmt rum, ändrar sovdressen omedelbart färg. Detta ger dig den varning du behöver för att vidta åtgärder. Kontrollera att barnet inte har fått feber och kontrollera att rummet eller miljön runt barnet inte är för varmt.

Alla våra kläder är av 100% bomull och är av en tjocklek som hjälper till att hålla ditt barn svalt och låter huden andas.

Alla våra produkter finns i rosa och blått (grön är på väg). Vi har ett utbud av storlekar från "liten bebis" upp till barn 12-18 månader gamla.

I varje paket ingår 2 stycken sovdressar samt 2 termometrar! Paketen levereras med en gratis rumstermometer och en termometer att applicera på barnets panna vid behov. Detta gör att du kan testa rumstemperaturen och kontrollera barnets temperatur. Detta hjälper dig att fastställa om rummet är för varmt eller barnet har feber om sovdressen skulle skifta färg.

Läs gärna vår sektion om temperaturer för mer information.

Babyglow fungerar utan batterier eller stimulans från några tillbehör eller elektricitet. Kroppens temperaturskillnaden avgör färgen på plagget. Sovdressen återgår till sin normala färg omedelbart om temperaturen har återgått till normal kroppstemperatur eller lägre.

 

Varför Babyglow

Temperaturer och barn

Den genomsnittliga kroppstemperaturen hos människor varierar från 36,5 till 37,5. Temperaturen regleras av ett välbalanserat och intelligent system i våra kroppar.

Spädbarn kan dock inte reglera sin kroppstemperatur själv förrän de är ungefär 24 månader gamla.

Detta gör att de ofta utvecklar feber, vilket innebär att deras kroppstemperatur stiger. Denna feber beror ofta på virusinfektioner som kommer och går igen, men febern kan även vara tecken på en allvarligare sjukdom.

 


Du hittar ännu mer information om dessa perfekt sovkläder till små barn på BabyGlow hemsida.

Där finns även en webbshop så du kan köpa pyjamaserna..

vilken kanon pris dessutom, så du slipper stå där över barnet å undra om de är för varmt.

de följer även med 2 termometrar å finns i färgerna Rosa och Blått, men även färgen Grön kommer inom kort.

Använder du sovpåse? så kommer även de att finnas inom kort.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 14 mars 2018 09:23

Efter en härlig sportlovs vecka så möts vi av beskedet att grannen ha gått bort. Endast 62 år gammal, gav hans hjärta upp...så denna vecka är tung... Det är dom grannar som verkligen öppnade sin famn för oss då vi flyttade in... Vet inte hur många...

Av Anna - 16 februari 2018 07:15

Ja här ha vi börjat kicka igång morgonen redan vid halv 6... vet inte om de är OS som hägrar för lilla damen. Eller att hon börja va hungrig den tiden. Ovant är de då man annars fått sova till 7-8 på morron Men man hinner få saker gjorda, som koll...

Av Anna - 31 januari 2018 22:31

De är ju jättekul å helst när pelletspanna väljer att bränna kretskortet på en lörda :/  Så idag kunde elektrikern komma en snabbsväng så vi kan köra pellets igen å inte på el som vi gjort sen i lördags. Nästan 3000 kostar ett nytt kort så en pos...

Av Anna - 17 januari 2018 23:17


Oxå gå på formex och titta på alla fina saker.. Få väl fundera på å starta en butik här så ja kan fara... Vet mycke som saknas men frågan är om det går... Trivs fortfarande grymt bra i huset och byn.. Lilla hjärtat blir nu 10 veckor inatt... F...

Av Anna - 30 augusti 2017 20:20

Ja nu har de snart gått 3 månader här i vilhelmina. Nog för de känna som ja bott här i några år men samtidigt upptäcker vi nya saker nästan dagligen :) Junior har nu börjat skolan och har snart gjort sin första vecka :) Han trivs och har börjat...

Presentation

Instagram

Instagram

Buzzador

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Tidigare år

Besöksstatistik

Pladder

Arkiv

RSS


Skapa flashcards